4 tips til Sugar-Dating

  1. Håndter din Daddy

Når du første gang møder din Daddy siger min erfaring mig, at der er nogle få ting som er meget vigtige når du skal ”håndtere din Daddy”. Først og fremmest er det vigtigt, at du finder du af med dig selv om du ønsker at ses med denne person offentligt. Om du kunne finde på at tage på ferie med ham. Om du tror du ville kunne bruge en masse tid med ham uden at få lyst til at sparke ham i ansigtet. Selvom sugar-dating ikke rigtigt handler om direkte følelser er det altså vigtigt at du ikke synes det er sjovt at bruge tid med din Daddy. Derfor kan personlighedstræk, om i har noget tilfældes og endda en form for kemi være ultra vigtig at have i en Daddy.

Find en dating hjemmeside her

  1. Designer-produkter og andre gaver

Det ingen hemmelighed, at sugar-babes ofte eeeelsker designer-produkter. Jeg selv er ingen undtagelse! Men det er vigtigt at du lader din trang falde stille og roligt på plads i løbet af ”forholdet” mellem dig og din Daddy. Specielt når du første gang møder din nye Daddy er det nok meget klogt ikke at snakke alt for meget om din forkærlighed for Prada – eller for den sags skyld om han på første møde har lyst til at tage ud og shoppe. Det fjerner alt for oftest hans fokus fra dig, og han vil ofte føle sig mere udnyttet end hvad godt er. Selvom ”dealen” er rimelig klar for begge parter er det altså vigtigt ikke at pege på den – men fokuserer på noget andet – nemlig jeres date og HAM. Det er meget bedre faktisk at lade ham overraske dig, og det skal han nok komme til, der er en grund til de har ”valgt” at blive sugar-daddies.

Det er klart at du stadig fra tid til anden skal kommunikere hvad du ønsker eller har lyst til. Men det kræver altså ofte at i kender hinanden en smule før du kan kaste alle dine ønsker i hovedet på ham. Hvis i har brug for helt klare regler og faste aftaler kan de altid ordnes og fastlægges senere. Du risikerer ofte at miste en potentiel fantastisk Daddy, hvis du for hurtigt presser på.

 

  1. Sådan gør du jeres samtaler magiske

Som du måske allerede har erfaret gennem ”normale dates” eller på en Sugar-date så er samtale og kommunikation ALT. De fleste Sugar-daddies elsker en kvinde der kan føre en intellektuel samtale med dem. Derfor har jeg bittert erfaret mig, at det kan være en god idé lige at have set nyhederne dagen før – trust me on thi sone – du kommer til at sætte pris på det! Der er intet værre end akavet stilhed over en ellers fænomenal vin på en fancy restaurant. Det er desuden vigtigt at du, uden at ændre for meget på dig selv, fremstår som en kvinde han kan tage med til vigtige events og stolt kunne vise dig frem.

 

  1. Se korrekt ud

Punktet kan godt smage lidt forkert i min egen mund. For jeg er ikke den store tiltaler af udseende. Men igen siger min erfaring mig, at det på ingen måde skader at tage de ekstra finde kjoler, smykker og tasker med på de første par dates.

Du kan altid efterfølgende tage en grim taske med, brokke dig over den, og mon ikke han tager dig med på taske-shopping senere så ????

Men ligesom med det punkt omkring, hvor vigtigt det er at kunne holde en intellektuel samtale, så er det samtidig vigtigt med din udseendemæssige fremtrædes at ligne en kvinde som han kan tage med og vise frem. Selvfølgelig er det ikke nødvendigvis grund til smokey-eyes og de højeste hæle, hvis i bare skal mødes til en første stille og rolig kaffe.

 

Opsummerende:

Find en dating hjemmeside her

 

Til slut vil jeg bare sige held og lykke til alle Suger-babes.

Hvis i kunne få lyst til at læse mere fra mig, hvor emnet måske ikke kun er om Sugar-dating så kan jeg findes på https://eroti.dk, hvor jeg blogger om alt fra Romantik til erotik og sågar engang i mellem om sexlegetøj (ulalaaa).

Jeres
Lise P