

Group Visit to Lakeland Motor Museum

Transport Trio Package



A typical itinerary for a group during the main summer season (Easter - end of October).

Many more options are available – please contact us on 015395 30400 for more details or download more sample itineraries from our website – <u>www.lakelandmotormuseum.co.uk</u>

Bowness > (boat) > Lakeside > (train) > Haverthwaite > Museum (see Itinerary 4B for

reverse sequence)

Time	Activity
10:20am	Park your coach in Bowness Coach Park – LA23 3HJ and collect your tickets from the ticket booth. Parking is free.
10:25am	Walk to Bowness Pier to start your cruise (5 minutes' walk)
10:30am	Depart on the Yellow Cruise to Lakeside Pier (journey takes 40 minutes)
	(Your coach travels to Haverthwaite Station - LA12 8AL, 20 minutes journey)
11:10am	Your group arrives at Lakeside Pier and cross the platform to Lakeside Railway Station
11:15am	Depart via steam train to Haverthwaite Station
11:33am	Arrive at Haverthwaite Station & spend some time in engine sheds, café etc.
11:50am	Depart in your coach to Lakeland Motor Museum (journey takes 10 minutes)
12 noon	Collect your tickets and start your journey around Lakeland Motor Museum
1:45pm	Finish your visit (minimum length of time)
1:50pm	Grab some refreshments at Café Ambio (optional) or enjoy your own picnic on our site
2:30pm	Depart





Group Visit to Lakeland Motor Museum

Transport Trio Package



A typical itinerary for a group during the main summer season (Easter - end of October).

Many more options are available – please contact us on 015395 30400 for more details or download more sample itineraries from our website – <u>www.lakelandmotormuseum.co.uk</u>

Museum > Haverthwaite > (train) > Lakeside > (boat) > Bowness (see Itinerary 4A for

reverse sequence)

Time	Activity
10:50am	Park your coach in our main car park at LA12 8TA. Parking is free.
11am	Collect your tickets and start your journey around Lakeland Motor Museum
12:20pm	Finish your visit (minimum length of time) & set out by coach to Haverthwaite Station (approximately 10 minutes journey time)
12:50pm	Arrive at Haverthwaite Station – plenty of coach parking and free
1pm	Depart on steam train to Lakeside Pier (journey time 18 minutes)
1:18pm	Arrive at Lakeside Pier station and cross the platform to board the Yellow Cruise
1:35pm	Depart on the Yellow Cruise to Bowness Pier (journey time 40 minutes)
	(Coach departs to travel to Bowness Coach Park – LA23 3HJ, 20 minutes journey)
2:15pm	Your group arrives at Bowness Pier
2:20pm	Walk 5 minutes to collect your coach at Bowness Coach park
2:30pm	Depart from Bowness

