Στην ιστοσελίδα https://www.travelo.gr θα βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς του κόσμου.

Φθηνές πτήσεις ώστε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι των ονείρων σας!

Το Travelo σας προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις διαθέσιμες αεροπορικές εταιρείες, ακόμα και τις low cost χαμηλού κόστους!

Βρείτε αεροπορικά εισιτήρια της εταιρείας Ryanair στην καλύτερη τιμή όπως επίσης και όλων των υπολοίπων χαμηλού κόστους εταιρειών - wizz air, airberlin, easyjet,κ.α.

Στο Travelo πέρα από αεροπορικά εισιτήρια και airtickets θα βρείτε επίσης ταξιδιωτικούς οδηγούς ώστε να προετοιμάσετε κατάλληλα το επόμενό σας ταξίδι! Διαβάστε για το μέρος που θα επισκεφθείτε, τι να δείτε, πως να φτάσετε καθώς και που να βγείτε.

Τώρα κανένα ταξίδι δεν γίνεται απροετοίμαστα! Κλείστε τα δικά σας αεροπορικά εισιτήρια air tickets και βγείτε κερδισμένοι.

Και μην ξεχνάτε: Όσο πιο νωρίς κλείνετε τα εισιτήρια, τόσο περισσότερο κερδισμένοι θα είστε στο τέλος! Και όσα περισσότερα χρήματα εξοικονομείτε από τα αεροπορικά εισιτήρια και το ξενοδοχείο, τόσο μεγαλύτερο διαθέσιμο budget θα έχετε για να ξοδέψετε στο μέρος που θα πάτε!

Συνταγή για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά airtickets. Όπως γράψαμε και πιο πάνω, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε νωρίς τα αεροπορικά εισιτήρια καθώς έτσι θα εξοικονομήστε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Είναι γνωστό στις αεροπορικές εταιρείες πως αρκετούς μήνες πριν το δρομολόγιο που θα ταξιδέψετε, οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές καθώς θέλουν άμεσα να έχουν μια επαρκή πληρότητα! Όσο περνάνε οι μέρες όμως και η ζήτηση αυξάνεται, τόσο αυξάνονται και οι τιμές.

Η μοναδική περίπτωση να μειωθούν οι τιμές ή να μην αυξηθούν κατά τις τελευταίες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του δρομολογίου, είναι να υπάρχει πολύ χαμηλή ζήτηση από τους ταξιδιώτες.

Τότε και μόνο τότε μπορεί να πετύχετε κάποιο καλό deal στα αεροπορικά εισιτήρια.

Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως φθηνά αεροπορικά εισιτήρια θα βρείτε μόνο στο Travelo.gr!

3 μη γνωστοί τρόποι για να βρίσκετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

  1. Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις φοιτητών

Οι εκπτώσεις φοιτητών ή άλλων ομάδων αρκετές φορές είναι διαθέσιμες στα αεροπορικά εισιτήρια και μπορείτε να τις επωφεληθείτε.

Για παράδειγμα οι αεροπορικές εταιρείες, ειδικότερα σε περιόδους χαμηλής ζήτησης, βγάζουν εξειδικευμένες προσφορές που αφορούν φοιτητές ή συνταξιούχους έτσι ώστε να τους προσελκύσουν να ταξιδέψουν μαζί τους.

2. Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα συχνών ταξιδιωτών

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα από τις αεροπορικές εταιρείες που ανταμείβουν τους συχνούς πελάτες τους με μίλια, ανάλογα το ταξίδι τους , τα οποία έπειτα μετατρέπονται σε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι και το Aegean Miles & Bonus με το οποίο κερδίζετε μίλια σε όλες τις πτήσεις της Aegean και της Olympic air καθώς και στις συνεργαζόμενες star alliance εταιρείες!

3. Συμμετοχή σε μια λίστα αλληλογραφίας

Τα newsletter των εταιρειών είναι ιδιαίτερα χρήσιμα καθώς σας αποστέλλονται σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα καθώς και για περιορισμένες θέσεις.

Για να μην χάσετε στιγμή από αυτές τις προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια, εγγραφείτε σε μια λίστα newsletter ενός ταξιδιωτικού γραφείου έτσι ώστε να παραλαμβάνετε πάντα στην ώρα σας, τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών!