Photobooth huren

Waar kun je een photobooth huren voor je bruiloft?

Verhuurders van fotohokjes vragen dan ook meestal om een lift op de trouwlocatie. Een fotozuil of fotopaal is in dergelijke gevallen – of als je minder plaats voor een photobooth hebt – een handigere oplossing, omdat deze vaker de trap op kunnen. Zorg er voor dat je zeker weet dat alle kosten van tevoren bekend zijn en er geen verborgen kosten zijn.

photobooth hurenOf hang een prikbord op met leuke punaises erbij zodat je aan het eind van de avond een vol bord mee naar huis kunt nemen. Ook kun je van de grote stapel fotostripjes een soort waaier maken, zodat je net als met een kleurenwaaier door de foto’s kunt bladeren. Op Pinterest staat de wereld aan leuke creatieve ideeën voor een alternatief gastenboek gemaakt van de photobooth foto’s! Tip 4: DIY achtergrondLaat je Fotodoos de photobooth voor jouw bruiloft te laten verzorgen? Dan is er standaard een achtergrondscherm inbegrepen.

huur een photoboothWil je een photobooth huren voor een bruiloft?

Op deze USB staan alle foto’s in hoge resolutie. Dat zijn zowel de losse foto’s als de opgemaakte fotostripjes. Leuk om ze later nog eens te bekijken of maak er een mooi fotoboek van! Ja, natuurlijk. Ook het ontwerp van de fotostrips zit in het pakket. En we maken ook gelijk de ontwerpen voor de schermen van de photobooth, deze worden ook gepersonaliseerd.

Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je ons scala aan fotohokjes al eens rustig bekijken, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een fotohokje. Je kan hen bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon.

jongens van de photoboothGa je een photobooth huren voor een trouwerij?

Je kunt ook zelf een aantal props meenemen, er is heel veel mogelijk in overleg met het bedrijf dat het fotohokje verhuurt..


Heb je een beperkt budget, maar wil je toch zo’n supergave maar goedkope photobooth huren? Dan is onze MiniBooth Budget de ideale oplossing! Deze speciaal ontwikkelde fotozuil werkt als een echt fotohokje en is voorzien van een touchscreen. Druk op start, maak 4 foto’s en razendsnel liggen er twee fotostripjes voor je klaar.


Een photobooth huren? Wat is daar nu zo bijzonder aan? Ten eerste wat is een photobooth? De wat oudere mensen kennen vast en zeker nog wel die fotohokjes die je op het station zag staan zodat je even snel wat pasfoto’s kon laten maken. Je weet wel zo’n pasfotoautomaat. Zo’n foto hokje zag er doorgaans heel saai en onopvallend uit.

Bij wie een photobooth huren voor een bruiloft?

Hieronder hebben we ter inspiratie een aantal foto’s geplaatst met voorbeelden van fotohokjes die zijn ‘opgetuigd’ voor zakelijke evenementen. Je ziet o.a. Scotch & Soda, America Today, Pepsi, 3FM, Red Bull, Rabobank, Andrélon, Evides, L’Oreal, Brunel, Cosmo, NTR, Kipling, Continu, Tommy Hilfiger, Dior, Ben & Jerry’s, Boer zoekt Vrouw en Heineken! Ben je voor je zakelijke evenement op zoek naar een ‘gewoon’ fotohokje, zonder dat je heel bijzondere wensen hebt? Bekijk dan ons overzicht van acties & kortingen pagina.

Je ziet de photoboothsteeds meer op evenementen en feesten. Door gebruik te maken van een photobooth geef je bezoekers de kans op een persoonlijke en tastbare herinnering aan een memorabele avond. Google eens waar je in jouw regio een photobooth kunt huren. In feite kun je stellen dat een photobooth gewoon een fotohokje is en dus geschikt is voor mensen van alle leeftijden.

Zoekwoorden: photobooth, photo booth fotokastje, fotobooth, foto booth, selfie, bruiloft photobooth, fotohokje, fotospiegel, mirroNieuw Ophalen of Verzenden € 299,9910 jan. '20Topadvertentie

Voordelig een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Deze worden daarna afgedrukt op gepersonaliseerd fotopapier en zo neemt iedereen gelijk een persoonlijk aandenken terug mee naar huis. Daarnaast kan je er ook nog voor zorgen dat alle genomen foto's online komen te staan, zodat je gasten later alsnog hun foto's kunnen opzoeken en afdrukken, als ze willen.Je kan de pret nog verder aanmoedigenMet het boeken van een fotohokje garandeer je heel wat pret voor je gasten, maar je kan nog een stapje verder gaan.


Plaats de fotocabine op een locatie waar veel aanwezigen het tegen zullen komen, waar het de aandacht kan trekken en mensen naar binnen kan lokken. Als je het op een andere manier verbergt, zullen maar heel weinig mensen beseffen dat het er is. Deelnemers moeten er zich natuurlijk bij aansluiten en voldoende ruimte hebben om er omheen te manoeuvreren, op hun beurt te wachten en met elkaar te chatten.Als je merkt dat er mensen in de buurt van het hokje rondhangen, maar er niet echt op uit zijn, pak dan een paar van je teamgenoten en gebruik het hokje.


In ons fotohokje Square passen namelijk 3 of 4 mensen tegelijk. FotospiegelDe fotospiegel, die wij de Mirror noemen, heeft de laatste jaren de photobooth markt veroverd. Hoewel er verschillende namen worden gebruikt voor deze fotobooth, is het idee altijd hetzelfde. Je ziet jezelf in het scherm van de spiegel, maar tegelijkertijd is dit ook een touchscreen waarop animaties worden afgespeeld.


Een photobooth kan dan niet altijd alles op de foto krijgen. Onze professionele fotograaf is daarin een stuk flexibeler. Bovendien is de professionele fotograaf goed te combineren met een green screen dat tot over de grond doorloopt en kan de belichting precies goed worden ingesteld en uitgelijnd. Polaroid PaparazziWil je dat de fotograaf naar de gasten toekomt in plaats van dat de gasten naar de photobooth toe moeten? Dan is onze Paparazzi fotograaf een goede keuze.